Uratarinat

Meistä > Boreo työpaikkana > Uratarinat

Leeni

Senior Purchaser & Logistics Specialist, Yleiselektroniikka, Finland

Olen toisen polven yleiselektroniikkalainen. Tulin taloon kesätöihin 28 vuotta sitten ja olen edelleen sillä tiellä. Vuosien varrella olen saanut kouluttautua ostajan ammattiin työn ohessa ja kehittyä työssäni ja yrityksessä. Olen aina pitänyt työstäni ja viihtynyt, koska olen päässyt oppimaan uutta ja saanut osallistua mielenkiintoisiin projekteihin, joissa olen voinut haastaa itseäni. Meillä on työyhteisössämme todella osaavia ihmisiä, joiden näkemysten ja osaamisen avulla saamme vietyä projekteja tehokkaasti eteenpäin.

Yksi mielenkiintoisimmista projekteista, jossa olen saanut olla mukana, oli toimitusvarmuusprojekti. Siinä kehitimme oston tilausprosessia automatisoimalla tuotteiden tilauspisteet. Projektin myötä saimme parannettua tuotteidemme saatavuutta asiakkaille ja minimoitua manuaalista työtä. Projektiin kuului paljon vaativaa ajattelua sisältävää prosessikehitystä. Yhdessä onnistuimme saavuttamaan projektille asetetut tavoitteet.

Yrityskulttuurimme on aina ollut vahvasti asiakas- ja myyntiorientoitunut. Etsimme aktiivisesti ratkaisuja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja olemme onnistuneet kehittämään liiketoimintaamme niin, että olemme selviytyneet myös haastavista tilanteista.

Boreo on viime aikoina kasvanut suureksi konserniksi. Uskon, että tämä tuo mukanaan enemmän kehittymis- ja uramahdollisuuksia myös henkilöstölle. Ajattelen niin, että aina pitää olla avoin uuden oppimiselle – asiat voi aina tehdä vielä hieman paremmin. Meillä on innostunut meininki ja hyvä tunnelma tulevaisuuden suhteen. Positiivinen fiilis tarttuu ja tuo intoa työhön uudella tavalla.