Uratarinat

Meistä > Boreo työpaikkana > Uratarinat

Arina

Logistiikkajohtaja, YE International, Venäjä

“Olin maisterintutkintoni viimeisellä kurssilla Saint-Petersburg Electrotechnical University -yliopistossa, ja osa tunneista pidettiin laboratoriossa, jossa oli käytössä Mini-Circuits RF -vahvistimet. YE International Venäjä oli lahjoittanut Mini-Circuits -välineet opetustarkoituksiin Electrotechnical University -yliopistolle vuonna 2014 yhtiön 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Silloin kuulin ensi kertaa YE Internationalista. Muistan myös lukeneeni sanomalehtiartikkelin YE International Venäjän ja Saint-Petersburg Electrotechnical University -yliopiston kumppanuudesta ja halusin kovasi työskennellä siellä.

Jonkun ajan kuluttua tiedekunnan dekaani ehdotti, että hakisin YE Venäjälle töihin sanoen: “Suosittelemme vain parhaita opiskelijoitamme YE Internationalille.” Yhtiössä oli silloin yksi avoin työpaikka, logistiikkapäällikkö YE:n varastolla. Olin onnekas, kun sain paikan tästä suomalaisyhtiöstä, joka on erikoistunut elektroniikkakomponentteihin.

Insinöörikoulutus auttoi minua ymmärtämään YE:n tuotteita ja niiden teknisiä ominaisuuksia. Teknisen ajattelutapani, systemaattisen lähestymistapani ja työkavereiden ammattimaisuuden avulla olen menestynyt logistiikassa, joka sisältää ostamisen, sertifioinnin ja tullauksen Venäjällä. Nyt työskentelen logistiikkajohtajana.

Täällä Venäjällä meillä on ihan omanlainen “YE-kulttuuri”. Monet työntekijät ovat työskennelleet YE:llä alusta asti ja heidän työkokemuksensa vaihtelee 15 ja 25 vuoden välillä. Nämä ihmiset ovat YE Venäjän ydintiimi. Ja me nuoremmat työntekijät muodostamme seuraavan YE:läisten sukupolven.

Mielestäni YE-kulttuuri syntyy työntekijöiden välisestä luottamuksesta, yhtiön vakaasta asemasta Venäjän markkinoilla, ammattimaisesta johtajuudesta, työkavereiden tuesta ja turvallisuuden tunteesta. Meillä on omat sisäiset perinteemme kuten pikkujoulut (ovat muuten aivan ensiluokkaiset juhlat!), uuden vuoden juhlat ja hyvinvointipäivä kesällä. Nautimme myös aamiaisen ja aamukahvit yhdessä joka aamu.

Olen työskennellyt YE Internationalilla nyt kuusi vuotta ja suhtaudun edelleen intohimoisesti työhöni ja olen iloinen, että saan olla osa YE Venäjää!”